Hvem er vi?

Vi mener at ting hænger sammen – havene er forbundne, kredsløbene, vores sundhed er afhængige af dét, vi spiser og vi opnår de bedste resultater, når vi arbejder sammen.

Organic Seaweeds ambitioner er ikke begrænsede af nationale grænser, og vi sætter en dyd i den lokale tilknytning til Ebeltoft, hvor vores produktionslokaler er beliggende et par hundrede meter inde på land, mens vores tanganlæg ligger kun få km ude i Ebeltoft Vig langs den 147 km. lange kystlinje, som tegner konturerne af Syddjurs Kommune – næsen af Danmark.

Her for foden af Mols Bjerge er betingelserne for at dyrke tang ideelle – rent vand, afbalanceret saltindhold, roligt hav, god tilgængelighed og rig natur.

Teamet

Mette Albrechtsen
Mette er ejer, iværksætter af Organic Seaweed og arbejder med tangen som en hidtil overset og bæredygtig ressource, som danskerne bør kende mere til – både som sund økologisk fødevare, kosttilskud og kosmetik

Anne Sofie Vang Ditlev
Sofie er vores nye praktikant. Hun bidrager til salget af vores økologiske TANG produkter på internettet samt i vores produktion.