Handelsbetingelser

Vi anbefaler vore kunder, at læse følgende grundigt igennem:

Handelsbetingelser for private kunder
Som privat kunde, kan du nedenfor se de betingelser og rettigheder, som gælder ved køb af produkter på denne netshop.

Handelsbetingelser for butikker og virksomheder
Som butik eller virksomhed får du ved henvendelse til Organic Seaweed udleveret en kode, hvormed din virksomhed eller butik handler og derved opnår den pris, som er forbeholdt erhvervskunder. Nedenfor kan du se de betingelser og rettigheder, som gælder ved køb af produkter på denne netshop.

Betaling:
Alle betalinger foregår via en sikker og krypteret SSL linje direkte til Stripe, hvilket betyder at kun Stripe kan læse dem.
Du kan betale med Dankort, Visa/dankort, Visa, Visa elektron, og Mastercard.
Priser er opgivet både med og uden 25 % moms samt fragt.
Leveringstiden er 2 – 4 hverdage, fra vi har registreret din betaling og såfremt vi har varen på lager
Forsendelsesomkostninger fremgår under din bestillingsprocedure og kan ses på din ordrebekræftelse. Vi benytter Post Nord fragtrater (inkl. moms)

Forsendelsesomkostninger:
Forsendelsesomkostningerne fremgår når du køber via vores netshop. Hvis du køber for 480 kr. eller derover betaler vi dine forsendelsesomkostninger.
Fortrydelsesret
Har du fortrudt dit køb, er der en fortrydelsesret på 14 dage, for varer købt online. Varer kan returneres såfremt emballagen ikke er brudt og der er fuldtalligt antal tabletter i glasset.
Ved at udfylde vores standard fortrydelsesformular og returnere den til os kan din fortrydelsesret gøres gældende.
Tryk her for blanket

Returret:
Vi tilbyder at refundere pengene eller at ombytte varen, alt efter hvad du ønsker. Men det er en forudsætning, at vi kan tilbageføre beløbet til samme betalingskort, som du anvendte ved købet.
Når du returnerer din vare til os skal det ske uden unødig forsinkelser og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde alle direkte afgifter i forbindelse med tilbageleveringen af varen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for vores levering. Vi returnerer pengene så snart varen er returneret til os.
Købelovens almindelige regler er gældende, men du er altid velkommen til at ringe til os, såfremt du har spørgsmål eller er tilfreds/utilfreds med varen.

Herunder kan du få svar på en række spørgsmål. Vi forsøger at holde listen opdateret med de relevante spørgsmål:
FAQ