Vores værdimæssige udgangspunkt er, at vi kun har én klode, at Jorden er unik, men også skrøbelig, hvilket heldigvis går op for flere mennesker hver dag!
Derfor er virksomhedens produktionslinje grøn og bæredygtig. Og vi ved, at hvert valg vi træffer har en betydning – både miljømæssigt, økonomisk og socialt.
Når vi høster tangen, fjerner vi overskydende kvælstof og fosfor fra havet og bidrager derved positivt til både C02 regnskabet og danskernes sundhed. Samtidig begrænser vi de ressourcer der anvendes på forarbejdning, transport og bortskaffelse, så vores endelige tangprodukter er så tæt på 100 % bæredygtige, som de kan blive.
Vi anvender grøn el, benytter restprodukter til gødning, gør kun brug af lave temperaturer til tørring og fylder glassene helt op, så vi ikke kører rundt med luft på landevejene. Vi træffer alle beslutninger med omtanke for miljøet, vore kunders og egen sundhed og høster kun tang, vi selv vil spise.
Vi er ikke en miljøorganisation, og vi sigter efter økonomiske mål, idet vi mener, at økonomisk vækst og respekt for vores miljø og ressourcer er forenelige størrelser.
Tangen smager simpelthen bedre, når den behandles med enkelhed og omtanke og serveres med ren samvittighed
Mette Albrechtsen
Latest posts by Mette Albrechtsen (see all)
- Bæredygtighed & Cirkulær økonomi - 11. september 2016